Rensning af tagrender på Amager

Vi udfører rensning af tagrender på Amager og i hele Storkøbenhavn. Vi udfører rensning af tagrender for ejerforeninger, andelsforeninger, offentlige instanser og private.

Få et godt tilbudHvem er vi?

Trænger dine tagrender?

Hos Thygesen Tagrenderens har vi mange års erfaring med rensning af tagrender på Amager. Hver dag hjælper vi ejer- og andelsforeninger, boligselskaber, offentlige instanser og private boligejere med rensning af tagrender på Amager. Når vi renser tagrender, foregår det fra jorden helt op til 6. sal. Det gør, at vi er i stand til at rense tagrender stort set overalt – også på steder, hvor en kran eller lift ikke kan komme til.

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på rensning af tagrender på Amager forud for en opgave.

Rensning af tagrender helt op til 6. sal

Op til 6. sal

Vi udfører rensning og støvsugning af tagrender i op til 6. sals højde fra jorden.

Vores tagrenderensning af top kvalitet

Kvalitet helt i top

Vi bruger markedets bedste udstyr og har branchens bedste medarbejdere.

Fotodokumentation

Vi har kameraudstyr og sender altid før/efter billeder af vores arbejde, så du har dokumentation for veludført arbejde.

Mød vores team

Det er os du møder og vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

David Thygesen

David Thygesen

Tagrenderenser/Ejer

Kacper

Kacper

Tagrenderenser førstemand

Lukas

Lukas

Tagrenderenser

Sandy

Sandy

Sekretær/bogholder

Skal du have hjælp til rensning af tagrender på Amager?

Vores priser er fordelagtige, og vores kvalitet og service er altid i top. Kontakt os i dag på telefonen eller send en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk, så tager vi en snak om dit behov.

Det er 100% uforpligtende.

Har du brug for Rensning af tagrender på Amager?

Hos Thygesen Tagrenderens hjælper vi hver dag glade og tilfredse kunder med rensning af tagrender. Vi er professionelle, og vi leverer udelukkende resultater, som vi selv kan være stolte af. Når du er kunde hos os, kan du forvente et dedikeret team, der går op i god kundeservice og altid går et skridt ekstra for at sikre, at opgaven bliver udført til punkt og prikke.

Vi er klar til at rykke ud med kort varsel, hvis du har akut behov for at få renset eller repareret dine tagrender. Vi hjælper kunder på Amager og i resten af Hovedstadsområdet, og vores udstyr rækker helt op til 6. sal.

Tagrenden bør blive rengjort hvert år

Det er vigtigt at få lavet rensning af tagrender med jævne mellemrum, så vandet frit kan passere. Hvis ikke tagrenderne bliver rengjort, risikerer du, at de stopper, så vandet i stedet løber ned af facaden på ejendommen. Det kan efterlade den med grimme plamager, og du risikerer, at fugten kan trænge ind i murværket, hvilket resulterer i langt større og mere alvorlige problemer.

Tagrenderne samler ikke udelukkende vand fra taget – der vil også ryge blade, kviste, mos og andre beplantninger ned i tagrenden, hvilket gør, at den stopper. Jo længere tid der går mellem hver gang du får lavet rensning af tagrender, desto sværere vil det være at rengøre den.

Vi anbefaler, at du får rengjort dine tagrender én gang hvert år, hvis du vil sikre dig, at de altid fungerer efter hensigten. Vi tilbyder faste aftaler på rensning af tagrender på Amager, så du altid er sikker på, at tagrenderne kan lede vandet ned i kloakken. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Sikker og effektiv rensning af tagrender på Amager

Der er mange høje bygninger på Amager, hvilket gør det vanskeligt at få rengjort tagrenderne. Det er i hvert fald ikke uden risiko, hvis du selv begiver dig op for at rense tagrenderne. Vi har professionelt udstyr, der gør, at vi kan foretage rensning af tagrender helt op til 6. sal, mens vi står på jorden.

Selve arbejdet foregår ved, at vi har en såkaldt teleskopstøvsuger, der har et kamera monteret, så vi kan se, hvad vi laver. Du modtager naturligvis før og efter-billeder, så du kan se, at det udførte arbejde lever op til dine forventninger. Vores udstyr kræver ikke, at vi bruger en kran, lift eller en stige. Det betyder, at vi er i stand til at udføre alt arbejde fra jorden, hvorfor vi kan komme til på steder, som ellers er svært fremkommelige, hvis der anvendes en kran eller lift.

Professionelle medarbejdere 

Hos Thygesen Tagrenderens har består vores team udelukkende af dygtige medarbejdere med mange års erfaring i rensning af tagrender på Amager og i resten af Hovedstadsområdet. Når du kontakter os, er du altid sikker på, at du får en kompetent og serviceminded medarbejder på besøg.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på en opgave, så du på forhånd ved, hvad du kan forvente og til hvilken pris. Vores kunder tæller alt fra ejer- og andelsforeninger og boligselskaber til offentlige instanser og privatpersoner.

Stærk pris på rensning af tagrender på Amager

Selvom vi garanterer et topprofessionelt resultat, der sikrer, at dine tagrender er rene og klar til vinterhalvåret, er vi ikke de dyreste i branchen – snarere tværtimod. Vores udstyr gør, at vi hverken behøver kran eller lift, hvilket gør, at vi kan tilbyde en væsentligt lavere pris på rensning af tagrender på Amager end mange andre i branchen.

Vi er altid klar til at rykke ud til en opgave på Amager og resten af København og Nordsjælland. Det gælder, uanset om dine tagrender blot skal renses, eller om du har behov for at få repareret tagrende eller nedløbsrør. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på rensning af tagrender på Amager.

Skal vi give et uforpligtende tilbud?

Vi giver altid et uforpligtende og gratis tilbud på rensning af tagrender på Amager. Hvis der er behov for det, rykker vi ud med det samme. Ring til os i dag på 60 69 58 60, så tager vi en snak om dine ønsker og behov. Du kan også sende en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk.