Rensning af tagrender i Gentofte

Vi renser tagrender i Gentofte kommune og i hele Storkøbenhavn. Vi udfører rensning af tagrender for ejerforeninger, andelsforeninger, offentlige instanser og private.

Få et godt tilbudHvem er vi?

Er dine tagrender stoppet til?

Thygesen Tagrenderens er det oplagte valg, når du skal have udført rensning af tagrender i Gentofte. Vores kunder tæller alt fra ejer- og andelsforeninger og boligselskaber til offentlige instanser og private boligejere. Med vores udstyr er vi i stand til at udføre rensning af tagrender fra jorden og helt op til 6. sal. Du får altid et gratis og uforpligtende tilbud forud for en opgave, så du har noget at forholde dig til, før du accepterer tilbuddet.

Kontakt os og lad os tage en snak om, hvordan vi får renset dine tagrender, så de er i stand til at opsamle vand fra regn, sne og slud.

Rensning af tagrender helt op til 6. sal

Op til 6. sal

Vi udfører rensning og støvsugning af tagrender i op til 6. sals højde fra jorden.

Vores tagrenderensning af top kvalitet

Kvalitet helt i top

Vi bruger markedets bedste udstyr og har branchens bedste medarbejdere.

Fotodokumentation

Vi har kameraudstyr og sender altid før/efter billeder af vores arbejde, så du har dokumentation for veludført arbejde.

Mød vores team

Det er os du møder og vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

David Thygesen

David Thygesen

Tagrenderenser/Ejer

Kacper

Kacper

Tagrenderenser førstemand

Lukas

Lukas

Tagrenderenser

Sandy

Sandy

Sekretær/bogholder

Skal du have hjælp til rensning af tagrender i Gentofte?

Vores priser er fordelagtige, og vores kvalitet og service er altid i top. Kontakt os i dag på telefonen eller send en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk, så tager vi en snak om dit behov.

Det er 100% uforpligtende.

rensning af tagrender i Gentofte

Når du vælger os til rensning af tagrender i Gentofte, er du garanteret et sublimt resultat, der lever op til dine forventninger. Det er vigtigt, at tagrender bliver rengjort fra tid til anden, så de ikke fyldes med skidt og snavs, der gør, at vandet ikke er i stand til at passere frit gennem tagrenden. Jo længere tid der går, før der udføres rensning af tagrender, desto sværere vil det være at rengøre dem. Derfor er det en god idé at få udført rensning af tagrender med jævne mellemrum.

En tilstoppet tagrende resulterer ikke bare i, at vandet ikke ledes ned i kloakken. Når vandet ikke kan flyde frit gennem tagrenden, ryger det i stedet ud over kanten til gene for forbipasserende. Det er dog ikke det eneste problem – vandet kan skabe grimme plamager på facaden og i værste fald resultere i fugtskader på murværket, der får langt mere alvorlige konsekvenser for ejendommen.

Derfor anbefaler vi, at der foretages rensning af tagrenden én gang om året, så det altid er sikkert, at de kan føre vand fra regn, sne og slud til nedløbsrøret og ned i kloakken. Vi tilbyder faste aftaler på rensning af tagrender i Gentofte og resten af Hovedstadsområdet, hvis du vil være sikker på, at dine tagrender fungerer optimalt.

Sikker og effektiv rensning af tagrender i Gentofte

Har du ansvaret for en høj ejendom i Gentofte, hvor det ikke er lige til at udføre en rensning af tagrenden, anbefaler vi, at du hyrer en professionel virksomhed. Det er ikke uden risiko, hvis du beslutter dig for selv at udføre arbejdet – du vil være til fare for både dig selv og de personer, der befinder sig omkring bygningen.

Vi har det nødvendige udstyr, der skal til for at udføre rensning af tagrender i højden. Når du vælger os, får du en kompetent virksomhed, som har styr på sikkerheden. Vi anvender en teleskopstøvsuger til rensning af tagrender, hvorfor vi altid kan garantere, at arbejdet udføres sikkert og effektivt – og lever op til dine forventninger.

For enden af telskopstøvsugeren er der monteret et kamera, så vi hele tiden kan følge med i, hvad vi laver. Du modtager altid fotodokumentation, når vi har udført arbejdet, så du er sikker på, at det er udført korrekt og indenfor de aftalte præmisser.

Vores team består udelukkende af professionelle medarbejdere

Når du vælger Thygesen Tagrenderens, får du et dedikeret team til rådighed. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring med rensning af tagrender i Gentofte og resten af Hovedstadsområdet, og vi er altid klar til at rykke ud, når der er behov for det. Vi går op i den gode kundeservice, og vi går altid et ekstra skridt for at indfri dine forventninger, hvis det er nødvendigt.

Vi har erfaring med rensning af tagrender på stort set alle ejendomstyper. Vores kunder tæller alt fra boligselskaber og andels- og ejerforeninger til privatpersoner og offentlige instanser. Vores kunder hyrer os enten til én bestemt opgave eller laver en fast aftale, hvor vi sørger for løbende at udføre rensning af tagrender på ejendomme Gentofte, så de altid fungerer optimalt.

Vælg os, hvis du vil have ro i maven, fordi du ved, at dine tagrender fungerer efter hensigten, så de hverken er til gene for forbipasserende eller risikerer at skabe plamager og fugtskader på facaden. Vi garanterer, at vores service vil indfri dine forventninger, og du modtager dokumentation på arbejdet, når det er udført.

Få et tilbud på rensning af tagrender i Gentofte

Har du en ejendom, der trænger til at få renset tagrender, så ring til os på  60 69 58 60 eller send en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk, så tager vi en snak om dit behov. Hvis det er nødvendigt, er vi altid klar til at rykke ud med det samme, så vi kan få løst dine udfordringer.

Vi er også klar til at hjælpe, hvis der er en lækage i tagrenden eller på nedløbsrøret. Har du brug for at få renset nedløbsbrønden, står vi også til rådighed. Vi har alt det nødvendige udstyr til at udføre opgaven til perfektion, og vi er dygtige til det, vi laver. Du får naturligvis altid et uforpligtende tilbud, før du beslutter dig for, om du vil gå videre med os.