Støvsugning og rensning
af tagrender i Herlev

Vi renser tagrender i Herlev og resten af Storkøbenhavn. Vi udfører rensning af tagrender for ejerforeninger, andelsforeninger, offentlige instanser og private.

Få et godt tilbudHvem er vi?

Overlad opgaven trygt til os

Thygesen Tagrenderens er det oplagte valg, når du skal have udført rensning af tagrender i Herlev. Hver dag hjælper vi kunder i Herlev og resten af Hovedstadsområdet med rensning af tagrender. Når du vælger os, er du i trygge hænder. Vi anvender professionelt udstyr, der kan nå helt op til 6. sal fra uden behov for hverken lift eller kran.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på rensning af tagrender.

Rensning af tagrender helt op til 6. sal

Op til 6. sal

Vi udfører rensning og støvsugning af tagrender i op til 6. sals højde fra jorden.

Vores tagrenderensning af top kvalitet

Kvalitet helt i top

Vi bruger markedets bedste udstyr og har branchens bedste medarbejdere.

Fotodokumentation

Vi har kameraudstyr og sender altid før/efter billeder af vores arbejde, så du har dokumentation for veludført arbejde.

Mød vores team

Det er os du møder og vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

David Thygesen

David Thygesen

Tagrenderenser/Ejer

Kacper

Kacper

Tagrenderenser førstemand

Lukas

Lukas

Tagrenderenser

Sandy

Sandy

Sekretær/bogholder

Skal vi hjælpe med at rense dine tagrender i Herlev?

Vores priser er fordelagtige, og vores kvalitet og service er altid i top. Kontakt os i dag på telefonen eller send en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk, så tager vi en snak om dit behov.

Det er 100% uforpligtende.

Tagrenderensning og støvsugning i Herlev

Hvis ikke en tagrende bliver rengjort og renset med jævne mellemrum, vil der med tiden ophobes skidt og snavs, som resulterer i, at vandet ikke længere kan passere gennem tagrende til gene for forbipasserende. Det kan dog også have alvorlige konsekvenser for ejendommens facade, der ikke alene får grimme plamager, men også risikerer at blive angrebet af fugt.

Det skyldes, at det ikke udelukkende er nedbør, tagrenden opsamler. Med tiden vil der samles blade, kviste, grene og begroning fra taget, som på sigt vil blive til en solid masse, der blokerer for den fri passage. Når det sker, er tagrenden ikke længere i stand til at føre vandet til nedløbsrøret og ned i kloakken.

Vil du være på den sikre side, er det en fornuftig idé at få foretaget en tagrenderensning én gang om året. På den måde er du altid sikker på, at vandet kan strømme gennem tagrenden og hen til nedløbsrøret, så bygningens facade ikke tager skade – og så forbipasserende ikke generes af vandet.

Vi udfører rensning af tagrender med fokus på sikkerhed

Når der skal udføres rensning af tagrender på høje bygninger, er det ikke uden risiko – medmindre man har det rigtige udstyr til rådighed. Vi anbefaler derfor ikke, at det er noget, man udfører på egen hånd. Vi er altid klar til at hjælpe med rensning af tagrender på høje bygninger i Herlev og Hovedstadsområdet.

Hos Thygesen Tagrenderens anvender vi en bestemt metode, når vi renser tagrender. Vi bruger en såkaldt teleskopstøvsuger, som gør, at vi kan udføre rensning af tagrender fra jorden på bygninger helt op til 6. sal. For enden af teleskopet er der et kamera monteret, så vi hele tiden kan følge med i det arbejde, der udføres.

Det er den sikreste og mest effektive metode, når der skal arbejdes i højden. Samtidig gør det, at vi er i stand til at udføre rensning af tagrender på steder, der ellers er vanskelige at komme til med kran eller lift. Når vi er færdige med en opgave, modtager du altid før- og efterbilleder, som dokumenterer, at arbejdet stemmer overens med den aftale, vi har indgået.

 

Dedikeret team til rensning af tagrender i Herlev

Vores team består af professionelle og dedikerede fagfolk, der har mange års erfaring med rensning og støvsugning af tagrender og resten af Hovedstadsområdet. Vi går op i vores arbejde, og vi vægter den gode dialog med vores kunder højt. Du kan være sikker på, at vi altid går et ekstra skridt for at sikre, at opgaven udføres så godt som muligt, når du vælger os.

Vi har gennem tiden udført rensning af tagrender for et utal af kunder i Herlev – herunder offentlige institutioner, ejer- og andelsforeninger, boligselskaber og privatpersoner. Vores kunder tæller blandt andre det almene boligselskab KAB, boligforeningen Lejerbo samt boligforeningen AAB.

Få en skarp pris på rensning af tagrender

Der er mange grunde til, at vi bruger teleskopstøvsuger til rensning af tagrender. Det gør, at vi kan rense tagrender på stort set alle former for bygninger på en sikker, effektiv og forsvarlig måde, der ikke er forbundet med nogen større risiko. Herudover gør det os i stand til at tilbyde tagrenderens til en konkurrencedygtig pris, der er væsentligt lavere end flere af vores konkurrenter. Vi ikke er afhængige af større maskiner og besværligt udstyr, der gør processen dyrere og mere vanskelig.

Vi renser ikke udelukkende tagrender – vi reparerer også tagrender og nedløbsrør, der lækker. Hvis vi opdager en lækage på nedløbsrøret eller tagrenden, giver vi dig naturligvis besked herom, så vi kan ordne problemet for dig. Du modtager samtidig en fast pris på opgaven, så du er klar over, hvad det kommer til at koste.

Hos os er gennemsigtighed og kundeservice dét, der udgør kernen i forretningen. Vi er stolte af det, vi laver, og vi er først tilfreds, når vi har udført et stykke arbejde, der lever op til dine forventninger.

Skal vi rense dine tagrender?

Hvis du har brug for hjælp til vedligeholdelse og rensning af tagrender i Herlev, er vi altid klar til at hjælp. Ring til os på (+45) 60 69 58 60 eller send en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk, så vi kan tage en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi giver naturligvis altid et gratis tilbud, så du på forhånd ved, hvad opgaven kommer til at koste, og hvad du kan forvente, der bliver udført.