Få hjælp til rensning af tagrender i Hvidovre

Vi renser tagrender i Hvidovre og i resten af Storkøbenhavn. Vi udfører rensning af tagrender for ejerforeninger, andelsforeninger, offentlige instanser og private.

Få et godt tilbudHvem er vi?

Er dine tagrender stoppet godt til?

Hos Thygesen Tagrenderens hjælper vi hver dag glade og tilfredse kunder med rensning af tagrender i Hvidovre. Vi har mange års erfaring, og vi lægger stor vægt på den gode kundeservice. Når vi foretager rensning af tagrender, anvender vi professionelt udstyr, som gør, at vi er i stand til at rense tagrender på helt op til 6. etage, mens vi står fra jorden. Det betyder, at vi kan komme til på steder, der ellers er svært fremkommelige – eksempelvis gyder, baggårde og smalle passager.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på rensning af tagrender i Hvidovre.

Rensning af tagrender helt op til 6. sal

Op til 6. sal

Vi udfører rensning og støvsugning af tagrender i op til 6. sals højde fra jorden.

Vores tagrenderensning af top kvalitet

Kvalitet helt i top

Vi bruger markedets bedste udstyr og har branchens bedste medarbejdere.

Fotodokumentation

Vi har kameraudstyr og sender altid før/efter billeder af vores arbejde, så du har dokumentation for veludført arbejde.

Mød vores team

Det er os du møder og vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

David Thygesen

David Thygesen

Tagrenderenser/Ejer

Kacper

Kacper

Tagrenderenser førstemand

Lukas

Lukas

Tagrenderenser

Sandy

Sandy

Sekretær/bogholder

Skal du bruge hjælp til at få lavet rensning af tagrender i Hvidovre?

Vores priser er fordelagtige, og vores kvalitet og service er altid i top. Kontakt os i dag på telefonen eller send en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk, så tager vi en snak om dit behov.

Det er 100% uforpligtende.

rensning af tagrender i Hvidovre

Dine tagrender skal vedligeholdes og renses jævnligt, hvis du vil være sikker på, at de rent faktisk er i stand til at føre vand fra regn, sne og slud til nedløbsrøret og ned i kloakken. Hvis ikke de bliver renset jævnligt, vil de med tiden blive tilstoppede, så vandet i stedet ryger ud af tagrenden. Det resulterer i, at forbipasserende bliver ramt af vandet – og facaden på bygningen risikerer at tage skade, ligesom det kan efterlade grimme plamager.

Det skyldes, at tagrenderne ikke udelukkende opsamler regnvand. Der vil også ryge blade, kviste, mos og andre begroninger fra taget ned i tagrenden, som med tiden vil samle sig til en tyk masse, der blokerer for den fri passage. Når du får renset dine tagrender med jævne mellemrum, sikrer du, at vandet altid kan strømme frit gennem tagrenden, hvilket forebygger alvorlige skader på husets facade.

Vi anbefaler generelt, at du får udført rensning af tagrender én gang om året – eller når de er stoppede. Hvis du venter, indtil tagrenderne er stoppet, skal du dog være opmærksom på, at det er mere vanskeligt at rense dem, end hvis du blot sørger for at få det gjort, før skaden er sket. Det skåner både bygningen og de forbipasserende, der risikerer at få vand på sig, når de passerer ejendommen.

Vi udfører sikker og effektiv rensning af tagrender i Hvidovre

Det er ikke uden risiko, hvis du selv skal begive dig op i højden og rense tagrenderne – særligt ikke, hvis der er tale om en høj bygning på flere tager. Derfor anbefaler vi altid, at du kontakter en professionel fagmand, der har sikkert og effekt udstyr til rådighed, så dine tagrender kan blive renset med mindst mulig risiko.

Hos Thygesen Tagrenderens hjælper vi hver dag kunder med rensning af tagrender i Hvidovre og resten af Hovedstadsområdet. Vi har professionelt udstyr, som vores dygtige medarbejdere er verdensmestre i at betjene. Det betyder, at vi kan garantere dig sikker, effektiv og veludført rensning af tagrender, som lever op til dine forventninger. Vi anvender en særlig metode, som gør, at vi ikke behøver hverken lift eller kran til at rense tagrender, hvorfor vi kan komme til på steder, som ellers er svært fremkommelige.

Professionelt team til rensning af tagrender

Hos Thygesen Tagrenderens er vi stolte af vores medarbejdere. Vores team består af professionelle og dedikerede fagfolk med mange års erfaring indenfor rensning af tagrender i Hvidovre og de fleste andre steder i Hovedstadsområdet, hvor der er høje bygninger. Når du vælger os, vælger du en professionel virksomhed, der værner om den gode kundeservice og som garanterer professionelle resultater, der lever op til forventningerne.

Når du hyrer os til en opgave, får du besøg af en af vores dygtige medarbejdere, som foretager rensning af ejendommens tagrender. Den metode, vi anvender, når vi renser tagrender, består af en teleskopstøvsuger, hvorpå der er monteret et kamera. Det betyder, at vi er i stand til at rense tagrender på høje bygninger uden at forlade jorden – og du modtager naturligvis altid fotodokumentation med før- og efterbilleder, så du er sikker på, at arbejdet er blevet udført.

Vi har eksisteret i mange år og har erfaring med stort set alle former for bygninger. Vores kunder består af både privatpersoner, andels- og ejerforeninger, offentlige instanser samt større boligselskaber. Nogle vælger at bruge os til én enkelt opgave, mens andre har en fast aftale, hvor vi med jævne mellemrum foretager rensning af tagrender på bygninger i Hvidovre og resten af Hovedstadsområdet. Vores kunder tæller andre boligforeningen Lejerbo, det almene boligselskab KAB samt boligforeningen AAB.

Få en fordelagtig pris på rensning af tagrender i Hvidovre

Skal vi give dig et gratis og uforpligtende tilbud på rensning af tagrender i Hvidovre? Så skal du blot ringe til os på (+45) 60 69 58 60 eller sende en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk, så vi kan tage en dialog omkring dit behov.

Vi er i de fleste tilfælde klar til at rykke ud med kort varsel, og du modtager altid et gratis og uforpligtende tilbud. Vi udfører også tagrenderens i resten af København & Nordsjælland. Du ved derfor på forhånd, hvad opgaven kommer til at koste, og hvad du kan forvente.

Er der en lækage på nedløbsrør eller tagrende, eller har du behov for også at få renset nedløbsbrønden, kan vi også hjælpe med det. Vi er dygtige til vores håndværk, og vi garanterer, at vores arbejde lever op til dine forventninger.