Få en god pris på støvsugning af tagrender på Østerbro

Vi støvsuger tagrender på Østerbro og i hele Storkøbenhavn. Vi udfører støvsugning af tagrender for ejerforeninger, andelsforeninger, offentlige instanser og private.

Få et godt tilbudHvem er vi?

Derfor vælger kunderne os

Hos Thygesen Tagrenderens hjælper vi hver dag kunder med støvsugning af tagrender.

Vi kan klare stort set alle opgaver, da vores udstyr rækker til 6. sal. Vi udfører tagrenderens fra jorden, hvilket gør, at vi kan komme til på de fleste steder – også i gyder og mindre baggårde, hvor en kran eller et stillads ikke kan komme til.

Hos os får du konkurrencedygtige priser, og vi giver altid et gratis og helt uforpligtende tilbud på støvsugning af tagrender på Østerbro.

Rensning af tagrender helt op til 6. sal

Op til 6. sal

Vi udfører rensning og støvsugning af tagrender i op til 6. sals højde fra jorden.

Vores tagrenderensning af top kvalitet

Kvalitet helt i top

Vi bruger markedets bedste udstyr og har branchens bedste medarbejdere.

Fotodokumentation

Vi har kameraudstyr og sender altid før/efter billeder af vores arbejde, så du har dokumentation for veludført arbejde.

Mød vores team

Det er os du møder og vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

David Thygesen

David Thygesen

Tagrenderenser/Ejer

Kacper

Kacper

Tagrenderenser førstemand

Lukas

Lukas

Tagrenderenser

Sandy

Sandy

Sekretær/bogholder

Skal vi give dig et tilbud på dine tagrender på Østerbro?

Vores priser er fordelagtige, og vores kvalitet og service er altid i top. Kontakt os i dag på telefonen eller send en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk, så tager vi en snak om dit behov.

Det er 100% uforpligtende.

Overlad dine tagrender til en lokal tagrenderenser

Hvis du leder efter en kompetent og professionel virksomhed til rensning af tagrender på Østerbro, er du kommet til de rigtige. Hos Thygesen Tagrenderens hjælper vi hver dag glade og tilfredse kunder med støvsugning af tagrender på Østerbro, så vandet igen kan passere frit gennem tagrenden.

Det er vigtigt, at dine tagrender bliver vedligeholdt, da tagrenden ikke vil være i stand til at opsamle vand, hvis ikke du får foretaget en tagrendestøvsugning med jævne mellemrum. Vi anbefaler, at det bliver gjort minimum én gang hvert år.

Tagrenderne opsamler ikke udelukkende vand, men også løv, blade, grene og rester af mos og beplantning fra taget. Med tiden vil tagrenderne bliver fyldte, så vandet ikke kan strømme frit gennem tagrenderne til nedløbsrøret, hvor det føres ned i kloakken.

I stedet vil vandet flyde ud af tagrenden, så det kan ramme forbipasserende, men også flyde ned af facaden på bygningen. Det kan i værste tilfælde resultere i, at facaden på boligen bliver ødelagt. Du skåner altså både de forbipasserende og din bolig, når du investerer i støvsugning af tagrender på Østerbro.

Vi anbefaler, at du får støvsuget dine tagrender én gang om året, så du er sikker på, at de kan lede vandet ned i kloakken. Jo længere tid der går, før dine tagrender bliver støvsuget, desto sværere vil det være at rense dem. Det skyldes, at det skidt, der samles i tagrenden, på sigt vil blive til en tyk masse, som er vanskelig at have med at gøre.

Sikker og forsvarlig støvsugning af tagrender på Østerbro

De fleste bygninger på Østerbro huser flere etager, hvorfor det kan være vanskeligt at rense tagrender på bygningerne. Det er ikke uden risiko at bevæge sig op i højden, når der skal støvsuges tagrender, hvorfor det i langt de fleste tilfælde er et job for professionelle.

Vi har et professionelt team af dygtige fagfolk, som hver dag hjælper vores kunder med støvsugning af tagrender på Østerbro. Vores medarbejdere har hver især har mange års erfaring med støvsugning af tagrender for både privatpersoner, ejer- og andelsforeninger samt boligselskaber.

Vores udstyr er i orden, og vi garanterer, at du får et professionelt resultat, som lever op til dine forventninger, når du vælger os til støvsugning af tagrender på Østerbro. Vi anvender en metode, hvor vi kan foretage støvsugning af tagrender fra jorden, så arbejdet er så forsvarligt og effektivt som muligt.

Gennem tiden har vi hjulpet flere hundrede tilfredse kunder med tagrendestøvsugning på Østerbro. Vi har faste aftaler med en lang række kunder – herunder boligforeningen AAB, det almene boligselskab KAB og boligforeningen Lejerbo, som anvender os, hver gang der skal støvsuges tagrender.

Støvsugning af tagrender sikrer det bedste resultat

Grunden til at vi anvender støvsugning af tagrender er, at det er den mest sikre metode. Det er samtidig den mest effektive metode, hvis der ikke er behov for, at vi kommer højere op end 6. sal, da det er så langt, vores udstyr rækker.

Vi har ikke behov for hverken stige, lift eller andet udstyr, når vi skal foretage støvsugning af tagrender. I stedet anvender vi teleskopstøvsugere, som kan justeres i højden. Det betyder, at vi er i stand til at foretage støvsugning af tagrender direkte fra jorden.

Det sikrer et effektivt resultat, som gør det muligt for vandet igen at flyde frit gennem  tagrenden og ned i nedløbsrøret. Du modtager naturligvis før-/efterbilleder af arbejdet, når det er udført, så du har dokumentation for, at arbejdet lever op til dine forventninger.

Tagrenderens til en skarp pris

Vi anvender ikke lifte eller stiger, hvorfor vi kan udføre vores arbejde hurtigere end en virksomhed, der anvender kran, lift eller stillads. Derfor kan vi også tilbyde en væsentligt lavere pris på støvsugning af tagrender på Østerbro.

Du modtager altid et gratis og helt uforpligtende tilbud på tagrendestøvsugning, så du ved, hvad opgaven kommer til at koste – og hvad du kan forvente, der bliver udført. På den måde har du altid noget at forholde dig til, før du takker ja til vores tilbud på støvsugning af tagrender på Østerbro.

Vi kan komme til dig med kort varsel

Hvis der er behov for, at vi kommer ud hurtigt, fordi der er problemer med tagrenderne, så rykker vi altid ud til støvsugning af tagrender på Østerbro med kort varsel. Det samme gør sig gældende, hvis du befinder dig et hvilket som helst andet sted i Hovedstadsområdet, hvor vi også hjælper kunder med tagrendestøvsugning.

Få et uforpligtende tilbud på støvsugning af tagrender

Har du brug for hjælp til støvsugning af tagrender på Østerbro? Så er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi rykker ud med kort varsel, vores priser konkurrencedygtige og vores service helt i top. Ring til os nu på (+45) 60 69 58 60 eller send en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk, så finder vi en god løsning på rensning af dine tagrender.