reparation & udskiftning af tagrender

Reparation og udskiftning af tagrender på alle typer tage og bygninger. Vi reparerer og udskifter tagrender for både private, virksomheder, ejerforeninger, offentlige institutioner og andelsforeninger.

Få et godt tilbudHvem er vi?

Professionel reparation og udskiftning af tagrender

Bedste service & resultater

Vi hos Thygesen Tagrenderens & Service ved hvor vigtigt det er, at tagrenders kvalitet, dokumentation og gennemsigtighed, er for vores kunder.

Derfor kan vi dokumentere i gennem mange års erfaring, at vi er en af de bedste spillere på markedet. Netop derfor tilbyder vi altid fotodokumentation af vores arbejde – dette gør vi ved hjælp af droner der sørger for at tage billeder og videoer i højeste opløsning og kvalitet. 

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud.

 

 

Rensning af tagrender helt op til 6. sal

Op til 6. sal

Vi udfører rensning og støvsugning af tagrender i op til 6. sals højde fra jorden.

Vores tagrenderensning af top kvalitet

Kvalitet helt i top

Vi bruger markedets bedste udstyr og har branchens bedste medarbejdere.

Fotodokumentation

Vi har kameraudstyr og sender altid før/efter billeder af vores arbejde, så du har dokumentation for veludført arbejde.

Montering af tagrender?

Går du og overvejer om du skal have nye tagrender?
En tagrendes primære funktion er at lede regnvand fra taget ned i kloakken, men der kan nogle gange opstå problemer med tagrender.
Der kan være flere tegn der indikerer, at du skal have nye tagrender. Et hul i tagrenden kan virke som et lille problem, men det kan have alvorlige senfølger. Et hul kan gøre, at vandet drypper ned på ydervæggen eller jorden, og derved kan der opstå vandskader. Dette vil vi helst undgå – bl.a. ved regelmæssig støvsugning og rensning af tagrenden. Derfor er det vigtigt at man hurtigt får tilkaldt hjælp, så tagrenden kan blive enten repareret eller udskiftet og monteret. 

 

Reparation af tagrender

Vi udfører ikke kun udskiftning og montering af tagrender, men vi kan også reparere jeres nuværende tagrender. Det kan være et hul eller slitage der har gjort at der er brug for reparation. Det er vigtigt at få gjort, for at undgå eventuelle vandskader.

Hvilke tagrender skal man vælge?

Når tagrende problemet er blevet lokaliseret, og det er besluttet at der skal nye tagrender til, så skal der jo vælges hvilken tagrende man vil have. En tagrende eksisterer ikke kun for at yde en funktion, men tagrenden kan faktisk pryde et hus. Hvis man vælger en tagrende i den rigtige farve og størrelse, så kan det i samspil med ydervæggene, taget og vinduerne – skabe en flot facade. 

Vi synes altid at kvaliteten skal være helt i top, når der skal vælges nye tagrender. Derfor har vi valgt vores leverandører ud fra skrappe kriterier. Vi bruger tagrender fra Rheinzink og Plastmo. 

 • Plastmo tagrender: Er en dansk virksomhed der leverer dansk producerede tagrender, tagplader og glasrækværk. De er specialiserede i tagrender, og høj kvalitet.
 • Rheinzink tagrender: Er en tysk virksomhed der leverer tagrender i høj tysk kvalitet. Rheinzink lever alt fra tagrender til facadebeklædninger 

Hvem sætter tagrender op?

Vi hos Thygesen Tagrenderens & Service har stor erfaring med reparation og udskiftning af tagrende både hos private, ejerforeninger, andelsforeninger og offentlige instanser. Vi er et solidt og tillidsfuldt hold på 3, David Thygesen (ejer), Kacper (førstemand) og Lukas (tagrenser). Vi prioriterer høj og professionel kvalitet, og at vores kunder bliver glade og tilfredse med arbejdet. 

Hvad koster nye tagrender?

Det er forskelligt fra opgave til opgave. Det kommer an på sværhedsgraden af arbejdet, og i hvilket omfang der skal repareres eller udskiftes.

Det er nemlig vigtigt for os hos Thygesen Tagrenderens & Service, at vores virksomhed er transparent – derfor dokumenterer vi vores arbejde med billeder, så du kan stole fuldt ud på os.  

I kan dog kontakte os på kontakt@t-tagrenderens.dk eller tlf: 60695860 – så vil vi komme med et gratis og uforpligtende tilbud som du kan regne med, uden skjulte gebyrer. 

Hvor arbejder vi?

Vi arbejder primært i følgende byer: 

 • København & Nordsjælland 
 • Brønshøj
 • Gentofte
 • Herlev
 • Hvidovre
 • Amager
 • Frederiksberg
 • Nørrebro
 • Rødovre
 • Søborg
 • Valby
 • Vesterbro
 • Østerbro

Men kontakt os endelig og hør om vi kan hjælpe jer i jeres område. 

FØR

EFTER

Før reperation af tagrende
Efter reperation af tagrende

Mød vores team

Det er os du møder og vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

David Thygesen

David Thygesen

Tagrenderenser/Ejer

Kacper

Kacper

Tagrenderenser førstemand

Lukas

Lukas

Tagrenderenser

Sandy

Sandy

Sekretær/bogholder