Professionel rensning af tagrender i Rødovre

Vi renser tagrender i Rødovre og i resten af Storkøbenhavn. Vi udfører rensning af tagrender for ejerforeninger, andelsforeninger, offentlige instanser og private.

Få et godt tilbudHvem er vi?

Skal vi klare dine stoppede tagrender?

Har du brug for hjælp til rensning af tagrender i Rødovre? Hos Thygesen Tagrenderens hjælper vi ejer- og andelsforeninger, boligselskaber, offentlige instanser og privatpersoner i Rødovre og Hovedstadsområdet med rensning af tagrender. Vi anvender professionelt udstyr, som gør, at vi er i stand til at rense tagrender helt op til 6. sal uden at forlade jorden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på rensning af tagrender i Rødovre.

Rensning af tagrender helt op til 6. sal

Op til 6. sal

Vi udfører rensning og støvsugning af tagrender i op til 6. sals højde fra jorden.

Vores tagrenderensning af top kvalitet

Kvalitet helt i top

Vi bruger markedets bedste udstyr og har branchens bedste medarbejdere.

Fotodokumentation

Vi har kameraudstyr og sender altid før/efter billeder af vores arbejde, så du har dokumentation for veludført arbejde.

Mød vores team

Det er os du møder og vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

David Thygesen

David Thygesen

Tagrenderenser/Ejer

Kacper

Kacper

Tagrenderenser førstemand

Lukas

Lukas

Tagrenderenser

Sandy

Sandy

Sekretær/bogholder

Skal du bruge hjælp til at få lavet rensning af tagrender i Rødovre?

Vores priser er fordelagtige, og vores kvalitet og service er altid i top. Kontakt os i dag på telefonen eller send en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk, så tager vi en snak om dit behov.

Det er 100% uforpligtende.

Rensning af Tagrender i Rødovre

Tagrender vil med tiden blive fyldt med skidt og snavs, som blokerer for vandet, så der ikke længere er fri passage. Det resulterer i, at vandet i stedet ryger ud af tagrenden og risikerer at ramme forbipasserende. Samtidig er der mere alvorlige konsekvenser forbundet med stoppede tagrender, da vandet kan efterlade grimme plamager på facaden og risikere at ødelægge murværket, så ejendommen får fugtskader.

En tagrende opsamler ikke udelukkende regnvand, men også blade, kviste, mos, alger og andre begroninger fra taget, som med tiden vil stoppe tagrenden. Det skyldes, at det samler sig til en solid masse, der blokerer for den fri passage. Jo længere tid der går, før tagrenderne renses, desto sværere vil det blive at rense dem.

Generelt anbefaler vi, at der udføres rensning af tagrender én gang årligt, eller når de er stoppede. Det er bedst at være på forkant, så problemerne bliver fanget i opløbet, hvorfor vi tilbyder faste aftaler på rensning af tagrender i Rødovre og resten af Hovedstadsområdet. På den måde kan du have ro i maven, fordi vandet altid vil kunne strømme gennem tagrenden til nedløbsrøret og ned i kloakken – uden at forårsage skade på ejendommen.

Sikker og effektiv rensning af tagrender i Rødovre

Når der skal foretages rensning af tagrender på en høj bygning, er det nødvendigt, at der anvendes professionelt udstyr. Du løber en unødvendig risiko, hvis du selv giver dig i kast med at rengøre tagrenderne, hvis ikke du har det nødvendige udstyr. Vi anbefaler, at du altid kontakter en professionel virksomhed til at udføre arbejde i højden, så du er sikker på, at arbejdet altid udføres korrekt, sikkert og effektivt.

Hos Thygesen Tagrenderens står vi altid til rådighed. Vi hjælper hver dag kunder i Rødovre med rensning af tagrender, og vi udfører altid vores arbejde forsvarligt og sikkert. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med rensning af tagrender på høje bygninger, hvorfor du roligt kan stole på, at arbejdet udføres professionelt og korrekt.

Vores udstyr gør os i stand til at arbejde i højden direkte fra jorden, hvorfor vi har mulighed for at rense tagrender på stort set alle bygninger. Det gælder også dem, der ellers er vanskelige at komme frem til, fordi de befinder sig i små baggårde, gyder eller passager, hvor en kran eller lift ikke kan komme til.

Professionelt og dedikeret team

Hos Thygesen Tagrenderens er vi stolte af vores medarbejdere. Vores team består af professionelle og dedikerede fagfolk med mange års erfaring indenfor rensning af tagrender i Rødovre og de fleste andre steder i Hovedstadsområdet, hvor der er høje bygninger. Når du vælger os, vælger du en professionel virksomhed, der værner om den gode kundeservice og som garanterer professionelle resultater, der lever op til forventningerne.

Når du hyrer os til en opgave, får du besøg af en af vores dygtige medarbejdere, som foretager rensning af ejendommens tagrender. Den metode, vi anvender, når vi renser dine tagrender, består af en teleskopstøvsuger, hvorpå der er monteret et kamera. Det betyder, at vi er i stand til at rense tagrender på høje bygninger uden at forlade jorden – og du modtager naturligvis altid fotodokumentation med før- og efterbilleder, så du er sikker på, at arbejdet er blevet udført.

Vi har eksisteret i mange år og har erfaring med stort set alle former for bygninger. Vores kunder består af både privatpersoner, andels- og ejerforeninger, offentlige instanser samt større boligselskaber. Nogle vælger at bruge os til én enkelt opgave, mens andre har en fast aftale, hvor vi med jævne mellemrum foretager rensning af tagrender på bygninger i Rødovre og resten af Hovedstadsområdet. Vores kunder tæller andre boligforeningen Lejerbo, det almene boligselskab KAB samt boligforeningen AAB.

Få en fordelagtig pris på rensning af tagrender i Rødovre

Vi er stolte af vores medarbejdere, og det er der god grund til. Vores team består udelukkende af professionelle fagfolk, der går op i at udføre arbejdet så professionelt og sikkert som overhovedet muligt. Når du vælger os, vælger du en professionel og kompetent virksomhed, som går op i god kundeservice og sublime resultater, der lever op til forventningerne.

Når du vælger os til rensning af tagrender i Rødovre, er du sikker på et topprofessionelt resultat, der lever op til dine forventninger. Vi anvender en teleskopstøvsuger til rensning af tagrenden, hvilket betyder, at vi kan udføre arbejdet fra jorden. For enden af teleskopet er der monteret et kamera, så vi er sikre på, hvad vi laver. Du modtager selvfølgelig fotodokumentation på det arbejde, vi har udført, så du er sikker på, at tagrenderne er renset ordentligt.

I de mange år vi har eksisteret, har vi erfaring med alle former for bygninger. Vi har mange forskellige kunder, og vi hjælper alt fra andels- og ejerforeninger og boligselskaber til offentlige instanser og privatpersoner med rensning af tagrender i Rødovre. Vi har både kunder, der hyrer os til én specifik opgave, men også faste aftaler på tagrenderens i København og Nordsjælland med større boligforeninger som KAB, AAB og Lejerbo.

Skal vi give et tilbud på rensning af tagrender i Rødovre?

Leder du efter en dygtig, effektiv og professionel virksomhed til rensning af tagrender i Rødovre? Hos Thygesen tagrenderens giver vi altid et gratis og uforpligtende tilbud på tagrenderens. Ring nu på  60 69 58 60 eller send en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk, så tager vi en snak om dit behov.

I langt de fleste tilfælde er vi klar til at rykke ud med kort varsel, hvis der er behov for det. Er der opstået en lækage på et nedløbsrør eller selve tagrenden, eller er der behov for rensning af nedløbsbrønden, er vi også i stand til at hjælpe med det. Vi er dygtige til det, vi laver, og vi garanterer, at arbejdet vil indfri dine forventninger.

Du kan læse mere om rensning af tagrender her.