Støvsugning af tagrender

Vi udfører professionel støvsugning af tagrender på alle typer tage og op til 6. sals højde. Vi støvsuger tagrender for ejerforeninger, andelsforeninger, offentlige instanser og private.

Få et godt tilbudHvem er vi?

Støvsugning af alle typer tagrender

Overlad opgaven til os 

Thygesen Tagrenderens er det oplagte valg, når du skal have udført støvsugning af tagrender. Vi har mange års erfaring, og bruger vores eget specialudviklede udstyr af carbonrør og de bedste støvsugere på markedet.

Vi kan derfor komme til på selv meget svært tilgængelige tagrender – og helt op til 6. sals højde – uden behov for lift eller kran.

Vi tilbyder altid fotodokumentation for vores arbejde – din garanti for veludført arbejde.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Rensning af tagrender helt op til 6. sal

Op til 6. sal

Vi udfører rensning og støvsugning af tagrender i op til 6. sals højde fra jorden.

Vores tagrenderensning af top kvalitet

Kvalitet helt i top

Vi bruger markedets bedste udstyr og har branchens bedste medarbejdere.

Fotodokumentation

Vi har kameraudstyr og sender altid før/efter billeder af vores arbejde, så du har dokumentation for veludført arbejde.

Mød vores team

Det er os du møder og vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

David Thygesen

David Thygesen

Tagrenderenser/Ejer

Kacper

Kacper

Tagrenderenser førstemand

Lukas

Lukas

Tagrenderenser

Sandy

Sandy

Sekretær/bogholder

Skal vi hjælpe med støvsugning af tagrender?

Vores priser er fordelagtige, og vores kvalitet og service er altid i top. Kontakt os i dag på telefonen eller send en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk, så tager vi en snak om dit behov.

Det er 100% uforpligtende.

Støvsugning af tagrender

Har du brug for at få støvsuget din tagrende? Hos Thygesen Tagrenderens er vi specialister i støvsugning af tagrender. Vi rykker ud med kort varsel i et bredt område, der dækker både København, Roskilde og hele Nordsjælland. Vores team af kompetente medarbejdere sørger for at efterlade din tagrende ren og klar til en ny sæson.

 

Hvorfor skal jeg have støvsuget tagrender?

Tagrender er beregnet til at lede vand og smeltevand fra dit tag sikkert ned til kloakken. Er din tagrende tilstoppet af blade, smågrene eller mos fra taget, kan spildevandet løbe ved siden af og ud over tagrendens sider.

For at beholde kontrollen over dit spildevand og undgå at dette sker er det fordelagtigt at få foretaget en støvsugning af din tagrende således, at det skidt der kan hindre vandet i, at løbe frit igennem tagrenden bliver fjernet – før, det er for sent.

Hvor ofte skal jeg have støvsuget tagrender?

Tagrender bør tømmes oftere, end de fleste går og tror. Bor du i nærheden af tæt bevoksede områder, eller har du mos på taget, er det nødvendigt at rense med større hyppighed end ellers.

En god huskeregel for dig der ikke bor i nærheden af træer, er at få støvsuget din tagrende minimum 1 gang årligt. På den måde er du sikker på, at undgå tilstopning og de problemer der kan følge deraf.

For dig, der bor med have, nær en park, eller måske ligefrem i tæt på skov og naturområder, anbefales det, at du foretager en rensning af din tagrende endnu oftere.

kan jeg selv støvsuge mine tagrender?

Af sikkerhedsmæssige hensyn er det ikke altid hensigtsmæssigt at udføre støvsugning af tagrender på egen hånd. Selv på lave byggerier vil tagrenden ofte være placeret i en højde, der kan være svær at håndtere uden at sætte sin sikkerhed i fare.

Lad os støvsuge jeres tagrender

Hos Thygesen Tagrenderens kan vi med vores professionelle tilgang tage hånd om opgaven på en sikker og risikofri facon. Vi udfører støvsugning af tagrender i helt op til 6. sals højde og kan således klare de fleste opgaver – også dem, som er besværlige (Herunder bygninger og ejendomme som kan have små baggårde.)

 

FÅ ET TILBUD PÅ STØVSUGNING AF TAGRENDER

Vi udfører rensning af tagrender for både ejerforeninger, andelsforeninger, offentlige instanser og private. Vores priser er meget fordelagtige og kvaliteten er altid i top. Du er mere end velkommen til at kontakte vores team for en snak om dine behov og ønsker – så giver vi dig et godt tilbud.