Tagrenderens FAQ

Find svar på spørgsmål om rensning og reparation af tagrender
Få et godt tilbudSådan arbejder vi

Her finder du svar på de typiske spørgsmål, som vi støder på angående reparation og rensning af tagrender. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har andre spørgsmål.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvorfor er det vigtigt at få renset tagrender?

Det er det fordi, tagrenderne ellers vil blive fyldte med blade og andet snavs. Derved bliver tagrenderne ude af stand til at gøre det, som de egentlig er til for. Nemlig, at lede vandet godt og sikkert væk fra bygninger og terræn.

Det er for det første irriterende, da det vil føre til, at vand og snavs fra tagrenderne vælter ud af tagrenderne og ned folk der befinder sig under dem.

For det andet, kan det på sigt medføre vandskader og deraf frostsprængninger på bygningsdele.

Hvordan renser i tagrender?

Vores specialproducerede karbonstænger som ved et topsikkert kliksystem gør, at de kan kobles sammen så vi i dag kan nå helt op til 6. sal fra jorden.

 

Efter vi har renset tagrenderne, sender vi altid fotodokumentation i form af før- og efterbilleder. Det giver dig tryghed at du kan se, hvad du reelt har betalt for.

 

Til slut bortskaffer vi affaldet fra tagrenderne på forsvarlig vis på genbrugsstationen.

Hvor højt kan I nå?

Vi kan som nogle af de eneste i Danmark støvsuge tagrender i op til 6. sals højde stående fra jorden uden brug af lift. Vi kan derfor komme ind i selv de mindste og svært tilgængelige baggårde og støvsuge tagrenderne.

Vi støvsuger altså tagrender i alt fra etplanshuse og helt op til 6. sal. Ingen opgave er for lav eller for høj til os!

Kan I fjerne flasker/dåser, fyrværkeri raketter, og større genstande?

Ja. I de fleste tilfælde kan vi med vores system fjerne større genstande fra tagrenden stående fra jorden på en sikker måde.

Skal jeg være hjemme?

Nej. Det er ikke nødvendigt at du hjemme, da vi selv har strøm mm. med. Skulle du have en aflåst havelåge, så kan vi aftale at du lader den stå åben og så smækker vi naturligvis i efter os når vi går.

Vi sender altid fotodokumentation til dig i form af før- og efterbilleder pr. e-mail.

Kan I rense nedløbsbrønde og sandfangsbrønde?

Ja. Vi kan også støvsuge dine nedløbsbrønde og sandfangsbrønde.

Kontakt os i dag for et tilbud.

Kan i også ordne et stoppet nedløbsrør?

Ja, det kan vi. Er du uheldig og har fået en blokering i dit nedløbsrør, så vandet ikke længere frit kan passere, er der hjælp at hente.

Oftest kan vi støvsuge ”proppen” ud med vores kraftige tagrendestøvsuger. Er det en større blokering længere nede i nedløbsrøret, skiller vi det ad og tømmer det og sætter det selvfølgelig på plads igen.

Det er vigtigt at få renset et stoppet nedløbsrør så du undgår vandskader på din ejendom.

Jeg har net i tagrenden. Kan i rense den alligevel?

For at vi kan udføre tagrenderens, må der ikke være net i tagrenden. Vi kan mod en merpris fjerne det fra tagrenden, og hvis det ønskes, kan vi bortskaffe det på forsvarlig vis.

Vores anbefaling er ikke at benytte net i tagrenden, da der hurtigere ophober sig skidt i tagrendenettet og tagrenden fyldes derfor med regnvand, som ikke kan ledes korrekt hen til nedløbsrøret.

Hvad med affaldet?

Det ordner vi. Bortskaffelse af affaldet fra dine tagrender er inkluderet i vores tilbud – og det sker på forsvarlig vis på genbrugsstationen.

Kan I også reparere vores tagrender?

Ja. Har du en flækket tagrende eller er den gået fra hinanden i samlingen, kan vi sagtens hjælpe dig med at reparere den, og dermed forlænge din tagrendes levetid.

Kan I fikse et hul i tagrenden?

Ja, det kan vi også klare. Er der kommet hul i din tagrende, kan vi lappe det med vores professionelle lappegrej til tagrender.

Kan I udskifte vores tagrende?

Ja. Vi kan sagtens udskifte et stykke eller hele tagrenden.

Kontakt os i dag for et tilbud.

Rensning af tagrender – hvad koster det?

Vi beregner vores tilbud ud fra mange forskellige faktorer såsom: hvor højt er der til tagrenden? Er der beplantning eller andet som besværliggør tilgangen til tagrenden? Har taget over årene rykket sig, så teglstenene nu går ned i tagrenden?

Vi kan derfor ikke give et tilbud, før vi har kigget nærmere på den enkelte opgave. Til gengæld får du en pris, du kan regne med.

Skriv derfor til os på kontakt@t-tagrenderens.dk eller ring til os på tlf.: 60 69 58 60, så vi kan sende dig et uforpligtende tilbud.

Kan jeg trække tagrenderens fra i håndværkerfradrag?

Nej. Med de nuværende regler, er det desværre ikke muligt at trække tagrenderens fra i håndværkerfradrag.

Renser I tagrender for private?

Ja. Vi renser også tagrender for private. Mange af vores private kunder er glade for vores tilbud om en serviceaftale med rabat, hvor vi kommer fast én eller to gange årligt og renser deres tagrender.

Med en serviceaftale hos os slipper du for at tænke på, hvornår det igen er tid til rensning af tagrender. Vi adviserer dig altid med en SMS et par dage før vi kommer.

Renser I tagrender for andelsforeninger og ejerforeninger?

Ja. Vi servicerer mange små som store, men vigtigst af alt, glade og tilfredse andelsforeninger og ejerforeninger i hele Storkøbenhavn og omegn

Renser I tagrender for erhverv?

Ja. Vi har mange glade og tilfredse erhvervskunder som vi servicerer fast.

Mange af vores erhvervskunder er glade for vores tilbud om en serviceaftale, hvor vi kommer fast én gang årligt og renser deres tagrender.

Med en serviceaftale hos os slipper du for at tænke på, hvornår det igen er tid til at få renset tagrender. Vi adviserer jer altid med en SMS eller mail et par dage før vi kommer.

Renser I tagrender for boligforeninger?

Ja. Vi samarbejder med mange forskellige boligforeninger som vi servicerer fast årligt.

Vi samarbejder b.la. med: KAB, AAB, DAB, AKB-København, Ishøj Boligselskab, fsb, Boligselskabet Domea og mange flere.

Renser I tagrender for offentlige instanser?

Ja. Vi samarbejder allerede med flere forskellige offentlige instanser. Af referencer kan bl.a. nævnes: Gentofte Kommune og Hørsholm Kommune.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

+45 60 69 58 60

    Se hvordan vi arbejder

    I videoen nedenfor kan du se præcis hvordan støvsugningen af en dine tagrender fungerer i praksis. Støvsugeren er ikke en almindelig støvsuger, som du kender det hjemmefra, men er særligt egnet til, at kunne håndtere store mængder ophobninger af nedfald i tagrenderne. Vi kan rense tagrender på flere forskellige måder, ved hjælp af vores tagrendestøvsuger. Yderligere er vi fuldt udstyret til, at kunne komme godt op i højden – faktisk i hele 19 meters højde. Det gør vi ved , at sammenkoble vores carbonstænger, så vi kan udføre vores arbejde helt i top. Vi kan således nå helt op selvom du i dit hjem har flere etager eller der er tale om et større boligkompleks.

    Ring og hør nærmere om hvad vi kan gøre for dig, eller skriv til os for et godt tilbud. Vi håndterer både opgaver hos ejerforeninger, andelsforeninger, offentlige instanser og private.