Få en god pris på rensning af tagrender på Vesterbro

Vi renser tagrender på Vesterbro og i hele Storkøbenhavn. Vi udfører rensning af tagrender for ejerforeninger, andelsforeninger, offentlige instanser og private.

Få et godt tilbudHvem er vi?

Derfor skal du vælge os til opgaven

Har du brug for hjælp til rensning af tagrender på Vesterbro? Hos Thygesen Tagrenderens hjælper vi ejer- og andelsforeninger, offentlige instanser, boligselskaber og privatpersoner med rensning af tagrender.

Vi udfører tagrenderens fra jorden op til 6. sal, hvilket gør, at vi kan komme til stort set overalt – selv i mindre gyder, baggårde og passager, hvor det ikke er muligt at komme til med kraner og lifte.

Vores priser er konkurrencedygtige, og du får altid et uforpligtende tilbud på rensning af tagrender på Vesterbro, som du kan forholde dig til.

Rensning af tagrender helt op til 6. sal

Op til 6. sal

Vi udfører rensning og støvsugning af tagrender i op til 6. sals højde fra jorden.

Vores tagrenderensning af top kvalitet

Kvalitet helt i top

Vi bruger markedets bedste udstyr og har branchens bedste medarbejdere.

Fotodokumentation

Vi har kameraudstyr og sender altid før/efter billeder af vores arbejde, så du har dokumentation for veludført arbejde.

Mød vores team

Det er os du møder og vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

David Thygesen

David Thygesen

Tagrenderenser/Ejer

Kacper

Kacper

Tagrenderenser førstemand

Lukas

Lukas

Tagrenderenser

Sandy

Sandy

Sekretær/bogholder

Skal du have lavet rensning af tagrender på Vesterbro?

Vores priser er fordelagtige, og vores kvalitet og service er altid i top. Kontakt os i dag på telefonen eller send en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk, så tager vi en snak om dit behov.

Det er 100% uforpligtende.

rensning af tagrender på Vestrebro

Hvis du har brug for en virksomhed, der kan hjælpe dig med rensning af tagrender på Vesterbro, er vi hos Thygesen Tagrenderens det oplagte valg. Vi hjælper hver dag adskillige kunder med tagrenderens på Vesterbro, så vandet kan flyde gennem tagrenderne til nedløbsrøret og ned i kloakken – uden at gøre skade på ejendommens facade.

Det er nødvendigt, at du får foretaget rensning af tagrender med jævne mellemrum. Hvis ikke det bliver gjort, risikerer du at vandet løber ned i facaden, hvilket efterlader den med grimme plamager. I værste fald kan det gøre skade på facaden, så der kan trænge fugt ind i murværket.

Det skyldes, at tagrenderne ikke udelukkende opsamler regnvand fra taget, men også grene, blade, mos og anden beplantning, som samler sig i tagrenden. Med tiden vil det resultere i, at vandet ikke kan løbe frit, hvorfor det i stedet ryger af tagrenden – og så risikerer du, at facaden tager skade.

Vi anbefaler, at du laver en fast aftale omkring rensning af tagrender på Vesterbro, så du er sikker på, at dine tagrender altid er rengjorte. Optimalt set bør de blive renset én gang om året, så de er klar til vinterhalvåret, hvor der falder mere regn, sne og slud, end det ellers er tilfældet.

Forsvarligt udstyr til rensning af tagrender på Vesterbro

Mange bygninger på Vesterbro har flere etager, hvorfor det kan være vanskeligt at rense tagrenderne på egen hånd. Det kræver, at man har det rigtige udstyr, medmindre man vil løbe en unødig risiko ved selv at begive sig op i højden for at rense tagrenderne.

Vores team består af dygtige fagfolk, som hver især har mange års erfaring med rensning af tagrender på Vesterbro og i resten af Hovedstadsområdet. Når du kontakter os, får du en af vores dygtige medarbejdere på besøg, som sikrer, at tagrenderne bliver renset på en sikker, effektiv og professionel måde. Vi går op i god kundeservice, og du bliver altid mødt af en hjælpsom medarbejdere, der er positivt indstillet over for opgaven.

Det udstyr, vi anvender, kræver ikke, at vi bruger hverken kran, lift eller stige. Vi kan udføre alt arbejde direkte fra jorden, hvorfor vi samtidig er i stand til at komme til i små baggårde, i passager og andre steder, hvor det ikke er muligt at komme til med kran eller lift.

Når du vælger Thygesen Tagrenderens til rensning af tagrender, får du et topprofessionelt resultat hver gang. Vi garanterer, at vores arbejde lever op til dine forventninger, da vi i princippet støvsuger tagrenderne fra jorden. Det gør vi med en såkaldt teleskopstøvsuger, hvorpå der er monteret et kamera, så vi altid kan se, hvad vi laver – også selvom der arbejdes i højden.

Du modtager naturligvis før- og efterbilleder som dokumentation for vores arbejde, så du altid er sikker på, at vi rent faktisk har udført arbejdet som forventet. Vores kunder tæller alt fra privatpersoner og boligselskaber til ejer- og andelsforeninger og offentlige instanser.

Konkurrencedygtig pris på rensning af tagrender på Vesterbro

Selvom vi anvender professionelt udstyr og altid garanterer et sublimt resultat, der lever op til dine forventninger, er vi ikke de dyreste i branchen – faktisk tværtimod. Vores priser er særdeles konkurrencedygtige, da vi hverken skal anvende kran, stige eller lift for at udføre vores arbejde. Det sikrer, at vi kan tilbyde en pris, der er lavere end de fleste andres, når vi foretager rensning af tagrender på Vesterbro.

Forud for en opgave vil du altid modtage et uforpligtende tilbud på tagrenderensning. Du vælger selv, om du vil acceptere det eller gå videre med en anden virksomhed. På den måde har du altid noget at forholde dig til, før du vælger os til tagrenderens.

Vi er klar til at rykke ud hurtigt, hvis der er behov for det. Lækker tagrenden, eller er der behov for andre reparationer, kan vi også klare det i samme omgang. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på rensning af tagrender på Vesterbro.

Skal vi hjælpe dig med tagrenderensning på Vesterbro?

Hvis du har brug for en kompetent virksomhed til at støvsuge dine tagrender på Vesterbro, står vi altid klar til at hjælp dig. Ring til os på 60 69 58 60 eller send en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk, så tager vi en snak om, hvordan vi indfrier dine forventninger.