WordPress webdesigner med benene på jorden med speciale i SEO

Mit navn er Nicolai. Jeg har arbejdet professionelt med webdesign og -udvikling siden 2011, hvor jeg startede min freelance-virksomhed. Det er mig, der har designet den hjemmeside, du besøger lige nu.

Hvis du vil se mere af det arbejde, jeg gennem tiden har udført for en lang række af kunder, kan du besøge min firmahjemmeside, Nicolaisoerensen.dk, hvor jeg deler det arbejde, jeg har laver som freelance webdesigner.

Jeg tilbyder fleksible WordPress-hjemmesider, som mine kunder enten selv vedligeholder, eller som de hyrer mig til at vedligeholde. Jeg hjælper også adskillige virksomheder med online markedsføring. Det kan du læse mere om herunder.

Fleksible webløsninger

Når jeg designer en hjemmeside, er min tilgang til mit arbejde, at hjemmesiden skal være brugervenlig, nyttig og informerende, frem for innovativ, nyskabende og prangende. Det handler i min optik om at lave noget, der giver brugeren værdi.

Bedre placeringer i Google

Udover at designe og udvikle WordPress-hjemmesider, arbejder jeg også med online markedsføring. Mit primære fokusområde ligger på organisk søgemaskineoptimering, som har til formål at skabe bedre placeringer i Googles søgeresultater på relevante søgeforespørgsler.

På den måde kan jeg sikre, at en hjemmeside er nem at finde på søgeforespørgsler, der kan skabe værdifulde leads for mine kunder. Jeg tilbyder alt fra indhold og grafik til teknisk optimering og linkbuilding, der alle er væsentlige faktorer for, hvor gode placeringer din hjemmeside tildeles i Googles søgeresultater.

Herudover arbejder jeg med Google Ads, som ligeledes sikrer, at en hjemmeside er tilstedeværende på relevante søgninger. Her betaler man pr. klik, hvorfor det er muligt at skyde genvej, da resultaterne placeres over de organiske placeringer.