Rensning af tagrender i Brønshøj

Vi udfører rensning af tagrender i Brønshøj og i hele Storkøbenhavn. Vi udfører rensning af tagrender for ejerforeninger, andelsforeninger, offentlige instanser og private.

Få et godt tilbudHvem er vi?

Skal du bruge hjælp til rensning af tagrender?

Thygesen Tagrenderens består af et hold dedikerede medarbejdere, der hver dag hjælper kunder i Brønshøj og resten af Hovedstadsområdet med rensning af tagrender. Vi anvender professionelt udstyr, der gør, at vi kan rense tagrender helt op til 6. sal direkte fra jorden.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til, før vi indgår en aftale. Kontakt os for en snak om, hvordan vi sikrer, at dine tagrender bliver så gode som nye.

Rensning af tagrender helt op til 6. sal

Op til 6. sal

Vi udfører rensning og støvsugning af tagrender i op til 6. sals højde fra jorden.

Vores tagrenderensning af top kvalitet

Kvalitet helt i top

Vi bruger markedets bedste udstyr og har branchens bedste medarbejdere.

Fotodokumentation

Vi har kameraudstyr og sender altid før/efter billeder af vores arbejde, så du har dokumentation for veludført arbejde.

Mød vores team

Det er os du møder og vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

David Thygesen

David Thygesen

Tagrenderenser/Ejer

Kacper

Kacper

Tagrenderenser førstemand

Lukas

Lukas

Tagrenderenser

Sandy

Sandy

Sekretær/bogholder

Skal vi hjælpe med at rense dine tagrender i Brønshøj?

Vores priser er fordelagtige, og vores kvalitet og service er altid i top. Kontakt os i dag på telefonen eller send en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk, så tager vi en snak om dit behov.

Det er 100% uforpligtende.

rensning af tagrender i Brønshøj

Skal du have foretaget en rensning af tagrender i Brønshøj, står vi til rådighed. Hos Thygesen Tagrenderens hjælper vi både privatpersoner, virksomheder, foreninger og det offentlige med rensning af tagrender i Brønshøj og resten af Hovedstadsområdet. Vi sikrer, at tagrenderne ikke er fyldt med skidt og snavs, der blokerer, så vandet ikke længere kan strømme frit gennem tagrenden.

Det er essentielt, at der foretages en rensning af tagrender med jævne mellemrum, da der er forskellige risici ved at vente. Først og fremmest er det til gene for forbipasserende, da vandet fra taget ikke opfanges af tagrenden. Det kan dog også have mere alvorlige konsekvenser for facaden, der bliver efterladt med grimme plamager og i værste tilfælde risikerer at få alvorlige fugtskader, der giver langt større udfordringer.

Generelt anbefaler vi, at tagrenderne bliver rengjort én gang om året, så de altid er klar til vinterhalvåret, hvor der falder mere nedbør end på andre tider af året. Vi tilbyder derfor også faste aftaler på rensning af tagrender i Brønshøj, hvilket er en god idé, hvis du vil have ro i maven, velvidende at dine tagrender fungerer optimalt.

Vi tager sikkerheden alvorligt, når vi laver rensning af tagrender

Der er en vis risiko forbundet med rensning af tagrender, hvis man arbejder i højden. Det gør sig særligt gældende, hvis man ikke har den rigtige erfaring eller det nødvendige udstyr til at foretage rengøring af tagrender. Derfor anbefaler vi, at du hyrer en professionel virksomhed til at udføre arbejdet – og vi står altid klar til at hjælpe dig med rensning af tagrender i Brønshøj.

Hos Thygesen Tagrenderens tager vi sikkerheden alvorligt. Det er vores ansvar, at der er så få risici forbundet med rensning af tagrenderne, hvorfor vi også anvender særligt udstyr, når vi udfører arbejdet. Det foregår med en såkaldt teleskopstøvsuger, som kan anvendes fra jorden. Med den er det muligt at rense tagrender uden brug af hverken lift eller kran, hvilket gør arbejdet både nemmere og mere effektivt. Du modtager altid fotodokumentation på det arbejde, der er udført, så du er sikker på, at det lever op til den aftale, vi har indgået.

Hvis der er opstået en lækage på nedløbsrør eller tagrende, kan vi også hjælpe med det. Opdager vi, at der er en skade på enten nedløbsrøret eller tagrenden, får du naturligvis altid besked herom, før vi foretager os noget, så du kan tage stilling til, om vi skal reparere det.

Vælg professionelle fagfolk til rensning af tagrender i Brønshøj

Hos Thygesen Tagrenderens er vores medarbejdere den vigtigste ressource. Når du hyrer os til rensning af tagrender i Brønshøj, får du besøg af en af vores dygtige medarbejdere, der hver især har mange års erfaring med at rense tagrender på høje bygninger. Vi værner om den gode kundeservice, og du kan være sikker på, at du får et topprofessionelt resultat, når du hyrer os til rensning af tagrender i Brønshøj. Vi laver også tagrenderens i København og Nordsjælland.

Vi har erfaring med at rense tagrender på stort set alle ejendomstyper, og vores kunder består af både andels- og ejerforeninger, boligselskaber, private husejere og offentlige institutioner. Forud for en opgave får du altid et uforpligtende tilbud, hvor både pris og omfang af opgaven er angivet, så du er sikker på, hvad du betaler for, før du accepterer. Det er din garanti for et gennemsigtigt forløb, der lever op til dine forventninger.

Vi kan også hjælpe med reparationer

En tagrende holder ikke for evigt, hvilket heller ikke er tilfældet med et nedløbsrør. Hvis tagrenden eller nedløbsrøret ikke holder tæt, fordi der er en lækage, har en tagrenderensning ikke den store betydning. Vi tilbyder også hjælp til reparation af både tagrende og nedløbsrør, hvis der er behov for det – også her modtager du naturligvis et prisestimat, før vi går i gang, så du er klar over, hvad det kommer til at koste. Hos Thygesen Tagrenderens er kundeservice og gennemsigtighed et kerneprincip, som vi aldrig undviger fra.

Få et tilbud på rensning af tagrender

Hvis du administrerer en ejendom eller et boligkompleks, hvor der er behov for hjælp til at få foretaget en rensning af tagrender, står vi altid klar til at hjælpe. Ring til os i dag på (+45) 60 69 58 60, så vi kan tage en snak om dit behov. Du kan også sende en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk.