Valbys bedste tilbud på Rensning af tagrender

Vi renser tagrender i Valby og resten af Storkøbenhavn. Vi udfører rensning af tagrender for ejerforeninger, andelsforeninger, offentlige instanser og private.

Få et godt tilbudHvem er vi?

Er dine tagrender stoppet til?

Har du brug for hjælp til at rensning af tagrender i Valby? Så er Thygesen Tagrenderens den oplagte samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring med rensning af tagrender i Valby, og vi anvender udelukkende professionelt udstyr.

Når vi renser tagrender, foregår det fra jorden – og vi er i stand til at komme helt op på 6. sal. Det betyder, at vi kan foretage støvsugning af tagrender i baggårde, smalle passager og gyder, hvor det ellers kan være vanskeligt at komme til.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på rensning af tagrender i Valby.

Rensning af tagrender helt op til 6. sal

Op til 6. sal

Vi udfører rensning og støvsugning af tagrender i op til 6. sals højde fra jorden.

Vores tagrenderensning af top kvalitet

Kvalitet helt i top

Vi bruger markedets bedste udstyr og har branchens bedste medarbejdere.

Fotodokumentation

Vi har kameraudstyr og sender altid før/efter billeder af vores arbejde, så du har dokumentation for veludført arbejde.

Mød vores team

Det er os du møder og vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

David Thygesen

David Thygesen

Tagrenderenser/Ejer

Kacper

Kacper

Tagrenderenser førstemand

Lukas

Lukas

Tagrenderenser

Sandy

Sandy

Sekretær/bogholder

Skal vi hjælpe med rensning af dine tagrender i Valby og omegn?

Vores priser er fordelagtige, og vores kvalitet og service er altid i top. Kontakt os i dag på telefonen eller send en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk, så tager vi en snak om dit behov.

Det er 100% uforpligtende.

rensning af tagrender i Valby

Det er vigtigt, at dine tagrender bliver vedligeholdt og renset, når der er behov for det. På den måde sikrer du, at de altid er i stand til at opsamle vand, som kan føres ned i kloakken gennem nedløbsrøret. Hvis ikke dine tagrender kan opsamlet vandet, risikerer du, at det i stedet løber ned af facaden, hvilket kan ødelægge den.

Tagrenderne opsamler nemlig ikke udelukkende vand, men også blade, grene samt mos og andre begroninger fra taget. De samler sig i tagrenden, som med tiden vil blive stoppet. Går der lang tid mellem hver gang, du får lavet rensning af tagrender, bliver det vanskeligere at rengøre dem, fordi skidtet samler sig i en masse, som er svær at få bugt med.

Vi anbefaler derfor, at du får foretaget en tagrenderensning minimum én gang om året, så du altid er sikker på, at vand fra nedbør har fri passage, så det kan blive ledt til nedløbsrørene og ud i kloakken. Det vil skåne både bygningen, tagrenderne befinder sig på, men også forbipasserende, som risikerer at få vand på sig.

Sikker rensning af tagrender i Valby

Det er ikke uden risiko, hvis du beslutter dig for selv at give dig i kast med rensning af tagrender. Hvis du administrerer en større ejendom, kræver det i mange tilfælde, at du har professionelt udstyr, når tagrenderne skal renses. Hos Thygesen Tagrenderens anvender vi udelukkende professionelt udstyr, som gør, at vi kan støvsuge tagrenderne direkte fra jorden. Det er den mest forsvarlige og effektive metode, når der skal foretages rensning af tagrender i højden.

Vi anvender en såkaldt teleskopstøvsuger til rensning af tagrender i Valby. Med den er vi i stand til at rense tagrender på bygninger med op til seks etager, uden vi behøver at bevæge os op i højden. Det sikrer en forsvarlig og effektiv proces, som vi naturligvis dokumenterer med før- og efterbilleder, så du har dokumentation for vores arbejde.

Et kompetent og professionelt team

Vores team består udelukkende af professionelle medarbejdere, der har mange års erfaring med rensning af tagrender i Valby og andre steder i Hovedstadsområdet. Når du vælger os, får du besøg af en af vores servicemindede medarbejdere, som vil hjælpe dig med reparation og rengøring af tagrender. Vi garanterer dig, at vores arbejde bliver udført professionelt og til tiden – og vi værner om den gode kundeservice, så du altid føler dig i trygge hænder.

Vi har efterhånden eksisteret i mange år, og vi hjælper hver dag kunder med støvsugning og rensning af tagrender i Valby og resten af Hovedstadsområdet. Herudover har vi faste aftaler med en lang række kunder, der tæller alt fra offentlige instanser og ejer- samt andelsforeninger til privatpersoner og boligselskaber. Vores kunder tæller blandt andet det almene boligselskab KAB, boligforeningen Lejerbo samt boligforeningen AAB.

rensning af tagrender i Valby til en fordelagtig pris

Vi anvender en særlig teknik, som gør, at vi hverken behøver lift eller kran, når vi skal rense tagrender. Det gør, at vi er i stand til at lave rensning af tagrender på de fleste bygninger, der har helt op til seks etager. Samtidig betyder det, at vi kan tilbyde vores ydelser til en langt billigere pris end mange andre i branchen, da vi ikke har behov for store maskiner og andet udstyr, der gør processen dyrere end højst nødvendigt.

Hvis der er en lækage på nedløbsrøret eller tagrenden, eller du har brug for at få renset nedløbsbrønden, klarer vi også det. Vi er dygtige til det, vi laver, og vi lover dig, at vores arbejde kommer til at leve op til dine forventninger.

Få et uforpligtende tilbud på rensning af tagrender i Valby

Har du brug for hjælp til rensning af tagrender i Valby? Så er vi klar til at rykke ud med kort varsel, og vi giver altid et konkret og uforpligtende tilbud på opgaven, før vi går i gang. Ring til os i dag på 60 69 58 60 eller send en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk, så tager vi en snak om dine behov.

Vi værner om den gode kundeservice, og vi går altid et ekstra skridt for at sikre, at arbejdet lever op til dine forventninger. Essensen af vores forretning er, at du som kunde er glad og tilfreds med det arbejde, vi udfører.