Rensning af tagrender på Nørrebro

Vi renser tagrender på Nørrebro og i hele Storkøbenhavn. Vi udfører rensning af tagrender for ejerforeninger, andelsforeninger, offentlige instanser og private.

Få et godt tilbudHvem er vi?

Trænger dine tagrender?

Vi udfører rensning af tagrender på Nørrebro. Vi kan klare de fleste opgaver, da vores udstyr rækker helt op til 6. sal. Da vi udfører støvsugning af tagrender fra jorden, klarer vi også nemt de mere besværlig opgaver i eksempelvis mindre baggårde og mindre gyder, som der er mange af på Nørrebro.

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver altid et uforpligtende tilbud på rensning af tagrender på Nørrebro.

Rensning af tagrender helt op til 6. sal

Op til 6. sal

Vi udfører rensning og støvsugning af tagrender i op til 6. sals højde fra jorden.

Vores tagrenderensning af top kvalitet

Kvalitet helt i top

Vi bruger markedets bedste udstyr og har branchens bedste medarbejdere.

Fotodokumentation

Vi har kameraudstyr og sender altid før/efter billeder af vores arbejde, så du har dokumentation for veludført arbejde.

Mød vores team

Det er os du møder og vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

David Thygesen

David Thygesen

Tagrenderenser/Ejer

Kacper

Kacper

Tagrenderenser førstemand

Lukas

Lukas

Tagrenderenser

Sandy

Sandy

Sekretær/bogholder

Skal vi hjælpe med at rense dine tagrender på Nørrebro?

Vores priser er fordelagtige, og vores priser er altid i top. Kontakt os i dag på telefonen eller send en mail til kontakt@t-tagrenderens.dk, så tager vi en snak om dit behov.

Det er 100% uforpligtende.

Rensning af tagrender på Nørrebro

Det er vigtigt, at dine tagrender bliver vedligeholdt ordentligt. Det er de færreste, der er klar over det, men hvis ikke der jævnligt foretages en rensning af tagrender, er tagrenden ikke i stand til at opsamle vand.

Tagrenderne opsamler nemlig også blade, løv, grene og rester af mos og andet beplantning fra taget. Det betyder, at de med tiden bliver fyldte, så vandet ikke længere har mulighed for at løbe igennem dem.

Det resulterer i, at vandet i stedet flyder ud af tagrenden, hvilket ikke blot er til gene for forbipasserende, men også risikerer at ødelægge facaden på dit hus. Der er derfor god grund til at investere i rensning af tagrender på Nørrebro.

Jo længere tid, der går, før dine tagrender bliver renset, desto sværere vil det være for vandet at løbe igennem dem. Det sker, fordi skidtet i tagrenden med tiden vil samle sig og blive til en masse, som er vanskelig at trænge igennem – og så bliver det også sværere at rense tagrenderne.

Forsvarlig rensning af tagrender på Nørrebro

Hvis du bor i en høj brug for hjælp til at rense tagrender på høje bygninger, er vi altid klar til at hjælpe. Jo højere en bygning du bor i, desto mere vanskeligt vil det være at rense tagrenderne, da det ikke er uden risiko at bevæge sig op i højden for at foretage en tagrenderensning.

Hos Thygesen Tagrenderens har vi et dedikeret team af dygtige fagfolk, som hver dag hjælper boligejere, ejer- og andelsforeninger og offentlige instanser med rensning af tagrender på Nørrebro.

Vores team består af David, Kasper og Rudi, som hver især har flere års erfaring med opgaver som disse. Vi har udstyret i orden, og vi garanterer dig, at vi renser dine tagrender på en forsvarlig og effektiv måde, så tagrenderne efterlades så gode som nye.

I den tid vi har eksisteret, har vi hjulpet adskillige tilfredse kunder med rensning af tagrender på Nørrebro. Herudover hjælper vi har vi faste aftaler med boligforeningen Lejerbo, boligforeningen AAB samt det almene boligselskab KAB. Du kan derfor roligt vælge os, når du skal have foretaget rensning af dine tagrender.

Vi foretager rensning af tagrender fra jorden

Vi anvender en særlig teknik, når vi renser dine tagrender. Det betyder, at vi står på jorden, da vores udstyr er beregnet til at lave rensning af tagrender uden brug af hverken stige, lift eller andet. Vores udstyr består af særlige teleskopstøvsugere, som gør os i stand til at rense din tagrende fra jorden på en hurtig, simpel og sikker måde.

Du er garanteret et topprofessionelt resultat, så vandet kan flyde frit gennem tagrenden. Når vi er færdige, får du før- og efterbilleder, der dokumenterer vores arbejde. På den måde er du sikker på, at du altid får udført det arbejde, du har bestilt. Udover at lave rensning af tagrender, renser vi også nedløbsbrønde og -rør samt reparerer eksisterende tagrender, hvis der er behov for det.

Konkurrencedygtige priser på tagrenderensning på Nørrebro

Da vi ikke anvender hverken lifte eller stiger, er vi i stand til at udføre vores arbejde hurtigere og mere effektivt end mange andre virksomheder i branchen. Det resulterer i, at vi kan tilbyde mere favorable priser på tagrenderensning på Nørrebro.

Når du kontakter os med henblik på rengøring af tagrender, får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Vi accepterer altid, hvis du ikke ønsker at gå videre med vores tilbud, hvorfor det aldrig skader at indhente et uforpligtende tilbud.

Vi rykker ud med kort varsel

Vi er specialister i tagrenderens, og vores team er altid klar til at rykke ud til rensning af tagrender på Nørrebro. Vi dækker et bredt område, der består af hele København, Roskilde og Nordsjælland, så uanset hvor du befinder dig i Hovedstadsområdet, er vi altid klar til at hjælpe.

Når du kontakter os, modtager du altid et uforpligtende tilbud på opgaven. Hvis du vælger at acceptere, er vi klar til at rykke ud med kort varsel, så vores kompetente medarbejdere kan støvsuge din tagrende. Vi sørger naturligvis altid for at efterlade tagrenden, så den er ren og klar til en ny sæson.