Vi udfører tagrenderensning

Se hvad vi kan hjælpe dig med og hvordan vi arbejder
Få et godt tilbudSådan vi arbejder

Vi udfører

Rensning af tagrender og nedløbsrør

Regn, sne, slud og endda sommer og sol er alle elementer, som påvirker dine tagrender. Hver årstid bidrager til, at tilstoppe, fordi kombinationen af opsamling af blade, smågrene, mos, fuglereder, smeltevand og regn kan blive en pasta som ikke er nem at slippe af med. Vi renser ordentligt ud og efterlader altid et professionelt resultat. Yderligere kan vi komme til selv de mest kringlede steder og i store højder.

Du kan læse mere om rensning af tagrender her.

Støvsugning af tagrender og nedløbsrør

Vi udfører støvsugninger af tagrender, som fjerner tilstoppende blade, mos og smågrene, så vandet kan løbe fra. Bor du i tæt bevoksede områder, eller er dit hjem placeret i tæt forbindelse til et træ, vil dine tagrender ofte stoppe til. Det kræver løbende vedligeholdelse og en halv- til helårlig tagrendestøvsugning betyder, at du undgår, uønskede nedfald, fugleredebygning, samt ukontrollerbare vandophobninger i renderne.

Læs mere om støvsugning af tagrender.

Reparation af tagrender

Er dine tagrender ældre, trætte og slidte? Det betyder ikke nødvendigvis, at de bør udskiftes. Vi foretager ofte tagrendereparationer, som forlænger levetiden af dine tagrender. Løbende vedligehold og reparation af eventuelle skader betyder, at du sparer penge og ekstra-arbejde i sidste ende. Ring eller skriv gerne hvis du ønsker, at vi skal komme ud og kigge på dine tagrender.

Støvsugning af nedløbsbrønde

Det er tit og ofte ikke blot dine render, som trænger til at blive støvsugede for nedfald. Faktisk samler en stor del af skidt og møg sig i dine nedløbsbrønde. Det er helt uundgåeligt, da det i sidste ende er slutstationen for regn og smeltevand. Derfor er nedløbsbrønde også vigtige fokuspunkter for os og vi kommer gerne ud og ser på, hvad vi kan gøre for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

+45 60 69 58 60

    Se hvordan vi arbejder

    I videoen nedenfor kan du se præcis hvordan støvsugningen af en dine tagrender fungerer i praksis. Støvsugeren er ikke en almindelig støvsuger, som du kender det hjemmefra, men er særligt egnet til, at kunne håndtere store mængder ophobninger af nedfald i tagrenderne. Vi kan rense tagrender på flere forskellige måder, ved hjælp af vores tagrendestøvsuger. Yderligere er vi fuldt udstyret til, at kunne komme godt op i højden – faktisk i hele 19 meters højde. Det gør vi ved , at sammenkoble vores carbonstænger, så vi kan udføre vores arbejde helt i top. Vi kan således nå helt op selvom du i dit hjem har flere etager eller der er tale om et større boligkompleks.

    Ring og hør nærmere om hvad vi kan gøre for dig, eller skriv til os for et godt tilbud. Vi håndterer både opgaver hos ejerforeninger, andelsforeninger, offentlige instanser og private.